fbpx

Новини від медіа-партнера TradeMaster.UA

Мережу «АТБ» залишає маркетинг-директор

Після 10 років роботи «АТБ» залишає директор з маркетингу Костянтин Мельников. Про це повідомляє TradeMastrer.UA з посиланням на його пост в Facebook. На своїй сторінці в соціальній мережі Костянтин Мельников написав: «Сьогодні завершується мій 10-річний марафон з командою АТБ. Дякую, що разом неймовірне ми робили можливим. Це було запаморочливий час. Йдемо далі”. Згідно з даними порталу MMR, надалі Мельников має намір займатися реалізацією особистих проектів. Нагадаємо, що за час його роботи в «АТБ» компанія запустила новий формат магазинів, запустила міні-серіал «Касирка Люба», а також реалізувала два видавничих проекта — книгу «Аліса в Країні чудес» з доповненою реальністю і книгу з шеф-кухарем Ектором Хіменосом-Браво.

Джерело

 

Нові будівельні норми роблять обовязковими туалети в супермаркетах

1 серпня в дію вступають зміни до державних будівельних норм «Підприємства торгівлі». Згідно з ними, всі нові і реконструйовані супермаркети, площа яких перевищує 2500 квадратних метрів, потрібно обов’язково облаштовувати туалетами для відвідувачів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AllRetail. Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе, так коментує нові норми: «Розрахунок такий: 1 санітарний прилад на 600 кв. м торгової площі, але не менше 4 санітарних приладів на об’єкт. Кабіни повинні бути обов’язково окремо для чоловіків і для жінок, також повинні бути універсальні туалети для зручного користування маломобільними групами населення». Туалети також необхідно обладнати повивальними столиками для немовлят.

Джерело

 

29 серпня, Щорічна Міжнародна бізнес-конференція PrivateLabel-2019: «Формула синергії рітейлера і постачальника»

«PrivateLabel-2019» — це Міжнародна щорічна практична зустріч (з 9.09.2009), яка дозволяє відділам СТМ роздрібних мереж і компаній-постачальників почати і/або продовжити співпрацю, визначити стратегії і тактики ефективного розвитку бізнесу. Ініціатором і організатором події виступає B2B Медіа-Група TradeMasterGroup. Серед учасників: Варус, АТБ Маркет, Львівхолод, Новус, Фуршет, Лоток, Чудо Маркет, Укр Трейд, Таврія В, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна, ЕКО-маркет, Український Рітейл, Київфарм, Фармастор, Дарпак, ТД Дельта, Компанія Май Україна, Золотий вік, Прем’єр сокс, ДМК Таврія, Добродія Фудз, Астра Косметик, Укролія, Соломія, Хлібодар та ін.

Джерело

 

17-18 серпня, Тренінг, Категорійний менеджмент 4.0. Нові практики впровадження

Тренер: Валерій Якушко

Мета тренінгу:

  • Отримати знання з найкращих практик категорійного менеджменту, вибрати і застосовувати потрібні.
  • Поділити асортимент на категорії відповідно до потреб клієнта на підставі критеріїв прийняття рішення про покупку.
  • Проаналізувати відповідність поточного асортименту до бажаної «ширини» і «глибини» асортименту, який повинен охоплювати максимальну аудиторію і кожної з груп аудиторії надавати достатній вибір для здійснення покупки.
  • Побудувати стратегію зростання і план заходів з розвитку категорії, визначивши роль категорії, поточний стан, потенціал зростання і вибравши правильні інструменти впливу на категорію.

Джерело