fbpx

«Органік Мілк» поповнила ряди учасників

Продовжуємо тему здорового харчування. Ще одна органічна компанія поповнила ряди учасників Ukrainian FOOD EXPO 2018

ТОВ «Органік Мілк» та ТОВ «Органічний м’ясний продукт» – заводи з виробництва сертифікованої органічної продукції, що поєднують в собі традиції поколінь у сфері виробництва, новітні технології та європейський досвід. Сировина використовується лише власна, тому вироби мають більш високі якісні властивості та в змозі задовольнити смакові потреби кожного.

Компанії входять до складу вертикально інтегрованої компанії «Галекс-Агро», що складається з чотирьох компліментарних підприємств, які функціонують у сфері органічного рослинництва/тваринництва та здійснюють свою діяльність в рамках продуктового ланцюжка – від вирощування кормів, утримання поголів’я м’ясо-молочного стада до переробки сировини та виробництва і просування на ринку готової продукції високої якості.

Усі процеси від вирощування кормів до переробки контролює «Органік Стандарт» − компанія, яку зараховано до переліку офіційних сертифікаційних органів, визнаних у Європейському Союзі та Швейцарії.

Відповідно до цих стандартів:

  • не використовують на полях пестициди, гербіциди та будь-які інші штучні речовини та ГМО;
  • не використовують у тваринництві гормони росту, лактації, генно-модифіковані корми та домішки у корми.
  • телята протягом 4 місяців п’ють материнське молоко, а не замінники з генно-модифікованої сої;
  • при переробці продукції не використовують жодних штучних консервантів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів, поліпшувачів смаку.

ТОВ «Органік Мілк» та ТОВ «Органічний м’ясний продукт» мають на меті підвищити якість життя споживачів, запропонувавши їм здорову та безпечну органічну продукцію, цим самим популяризувати культуру споживання органічної продукції та сформувати екологічний дружній життєвий простір для майбутнього покоління.

Дізнатись більше про компанію, користь органічних продуктів та посмакувати ними, Ви можете відвідавши стенд Органік Мілк на Ukrainian Food Expo 2018!