fbpx

На «Confectionery & Bakery 2019» виробники кондитерської та хлібобулочної галузі перейматимуть досвід від кращих експертів ринку

28 листопада 2019 року відбудеться конференція «Confectionery & Bakery 2019» у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15) в рамках III Міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo 2019. Організатор: Рада з питань експорту продовольства (UFEB).

 

Виробники кондитерської та хлібобулочної продукції кожного року збираються разом, щоб дізнатись більше про експортні перспективи та нові можливості галузі, проаналізувати світовий ринок та зробити аналітичний огляд і прогнози, прослухати практичні кейси від кращих українських та міжнародних експертів на важливі та актуальні теми.

Конференція «Confectionery & Bakery» це інтенсивні чотири години цінної інформації. Розглянемо сучасні моделі маркетингу, специфіку торгівлі з Польщею, дізнаємось як зайняти свою нішу та як зменшити собівартості при експорті. Не оминемо трендову органічну тему, як працювати в цій ніші на внутрішньому та міжнародному ринках, специфіка маркетингу на досвіді виробників, що пройшли весь шлях з нуля та інші не менш значні теми та питання.

Кожен підприємець використовує всі методи, щоб розвинути свій бізнес та знайти нові можливості для розвитку експорту. Скористайтесь цією можливістю і ви.

Детальна програма та реєстрація на конференцію: //ufexpo.org/uk/confectionery-bakery-2019/.

З питань додаткової інформації звертайтеся: +38 067 636 93 17, [email protected], Ірина Усик.