fbpx

News from TradeMaster.UA

Українські бренди вийшли на сінгапурський ринок

Три українських бренди продаються на сайті сінгапурських маркетплейсу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Дело.

Це виробник шоколаду – Millennium (вартість від 0,95 $ до 3.9 $), кондитерська фабрика – SHOUDE’E (від 5 $ до 8,5 $) і томатна паста від Chumak (4 – 4,5 $). Дмитро Сеник – посол України в Сінгапурі додав: «Вихід нових продуктів на іноземний ринок – завжди серйозний виклик, а вихід на ринок Сінгапуру, який відомий високою конкуренцією і постійними споживчими уподобаннями, – це потрійний виклик! Але не було жодного сумніву, що наша продукція конкурентна за ціною, якістю і може посунути місцевих”. Варто відзначити, що з березня поточного року Roshen продає свої солодощі в Сінгапурі.

Джерело

Вино Шато Грона підкрює китайський ринок. В плані експорт до ЄС

У житті «Шато Грона» кілька місяців тому відбулася значуща для них подія. Китайські делегати в Одесі по достоїнству оцінили українське вино від групи «Шато Грона», після чого уклали контракт на поставку вина до Китаю. Про це повідомляє TradeMaster.UA посилаючись на інформацію від компанії.

Варто зазначити, що делегація фахівців дегустувала вина різних українських виробників, при цьому купуючи зразки прямо з полиць магазинів, але найбільший інтерес був виявлений саме до вин в bag-in-box від Шато Грона. У Шато Грона повідомили: «Делегати з Китаю самі з нами зв’язалися і коли вони побачили та продегустували нашу новинку – пляшку з доповненою реальністю, проявили до неї величезний інтерес. Таким чином, в ході проведення переговорів нами було підписано контракт, і ось вже перша партія нової продукції відправлена ​​на китайський ринок». У поточний момент ведеться підготовка до експорту продукції в Чехію і Словаччину. «За підсумком участі компанії в конференції Private Lable 2018, нами на даному етапі ведуться переговори з однією з відомих українських мереж, за що ми дякуємо нашим партнерам TradeMaster» – додали в компанії.

Джерело

Український аграрний бізнес продовжує привертати інвесторів

За рік інвестиції в український аграрний бізнес виросли майже на половину. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Укрінформ.

Така тенденція спостерігається вже кілька років. А через п’ять років, впевнені експерти, продукти аграрної промисловості займуть максимальні обсяги поставок за кордон. СЕО Top Lead Станіслав Шум додав: «Компанії інвестують в основні засоби, купують трактори, комбайни, сівалки. Бізнес розвивається. І наступний крок – це переробка, перехід від сировинного ринку до створення доданої вартості і виходу на закордонні ринки».

Джерело 

Українські підприємства знову перевірятимуть

Державна служба України з питань праці та Державна фіскальна служба України готуються до перевірок. 05.10.2018 року розпочнеться перевірка фізичних осіб-підприємців і великих підприємств на предмет ухилення від податків. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ВЕСТИ.

Мета перевірок – виявлення «чорних» зарплат і контроль офіційних документів з оформлення працівників. Причини інспекції – несумлінність сплат єдиного соціального внеску і занижені заробітні плати, розмір яких менше мінімального рівня. Також причинами інспекцій можуть стати (відповідно до постанови Кабінету міністрів України від квітня 2017 року): – більше 30% співробітників працюють як фізичні особи (співпраця регламентується цивільно-правовим договором); – довгостроковий цивільно-правовий договір (від 1 року і більше); – великі розбіжність між співвідношенням результатів діяльності та кількістю співробітників (алгоритм визначення невідповідностей ніде не вказано); – зменшення кількості персоналу на 10% і більше (масштабні звільнення). Якщо перевіряючі органи не зможуть здійснити перевірку (будуть не допущені), підприємцю загрожує штраф в розмірі 390 тис. грн. А при виявленні неофіційно працюючих співробітників – понад 111 тис. грн за кожного.

Джерело