fbpx

Створення гарантовано успішної упаковки, Р.І. Колядюк PhD (AMGC)

Тема створення упаковки актуальна для кожного підприємства, яке постачає або бажає постачати свою продукцію на внутрішній ринок, а особливо на зовнішній, адже «кожному ринку потрібна своя упаковка».

Про те, як створити правильну упаковку експортного продукту орієнтовану на споживачів певної країни розповість Р.І. Колядюк PhD, управляючий партнер з комплексних проектів AMGC, експерт з досліджень і стратегічного маркетингу, співавтор низки відомих міжнародних та національних брендів і упаковок на IV Конгресі експортерів «Ukrainian Food 2018».

Доповідь експерта буде присвячена технології AMGC StrategyTech створення гарантовано успішної упаковки, як інструменту продажів в торгівельній точці.

Р.І. Колядюк зазначає, що використання маркетингових технологій особливо актуально при створенні упаковки для нових ринків, нових споживачів, так як світосприйняття різних народів дуже часто різниться. Загалом, для успіху бізнесу упаковка на полицях має виконувати роль не стільки контейнера для зберігання товару з позначкою виробника, скільки інструментом реклами, стимулювання продажів і конкурентної боротьби.

«Створення упаковки (з етикеткою) є суто маркетинговим процесом за участю і дизайнерів, вже як виконавців завдання від маркетологів, і цільових груп споживачів, в якості тестувальників варіантів упаковок. Саме група з маркетологів, рекламістів і дизайнерів за допомогою спеціальної технології, що включає ряд тестів для споживачів, завдяки врахуванню і конкуренції, і культурних особливостей та уподобань покупців в різних країнах може створити дуже успішну упаковку», – пояснює Роман Колядюк.

Про інші тонкощі по темі створення упаковки та інші теми по міжнародному маркетингу, ви почуєте на «Конгресі експортерів». Детальна програма за посиланням: //ufexpo.org/uk/%D1%81ongress-of-exporters-2018/

Поспішайте зареєструватись та отримати максимум практичної інформації від досвідчених маркетологів та міжнародних спеціалістів.

Чекаємо на вас 13 грудня 2018 року у МВЦ (Броварський проспект, 15, м. Київ). Захід пройде у рамках II міжнародної виставки Ukrainian Food Expo.


  • До 1 грудня вартість участі становитиме 2750 грн. з особи.
  • З 1 грудня 2018 року вартість участі 3500 грн.з особи.
  • Акція на постійній основі «2+1» – третій квиток за 500 грн.
  • Підприємства – експоненти виставки мають можливість придбати квитки зі знижкою – 50%.

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на e-mail: [email protected] – Анастасія Павлюк.